1/6

SOUTH-EAST

OPTICHROME,

WOKING

BetterWorkingSpace supplied this busy Surrey based print house with a new climate controlled paper storage building. 

We undertook a 3D analysis for the mono-pitched portal frame structure, including the ground bearing slab. 

To ensure a facility suitable for paper storage, this project had to provide a climate controlled environment.  We took the loading criteria from all the appropriate ventilation, heating and services and applied it to the portal frame at the relevant points. 

BetterWorkingSpace also undertook all aspects of the Planning and Building Control process to ensure that this project was delivered on time and to budget. This required working through numerous planning conditions, such as surface water drainage.

GET IN TOUCH:

BetterWorkingSpace Ltd.

Front of House

Tannery Studios

Tannery Lane

Send

Woking

Surrey  GU23 7EF

© 2021 BWS

CONTACT US: